Автор Тема: Уебсайт за безплатни обяви  (Прочетена 78 пъти)

Неактивен seooptimization55

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • Публикации: 6
  • Остави рейтинг: +1/-0
  • Seo Bastard!
Уебсайт за безплатни обяви
« -: февруари 23, 2018, 04:09:16 pm »
Наскоро бях потерпвеш от сериозно ограбване на Олкс.бг, като затриха профил със удобрени от тях обяви, без съдържание което да не се позволява от тях.  Клиент съм на този сайт от както съществуваше още като продавалник. Но това вече е втори път от както олкс ми правят подобен проблем и ме завлякоха с доста пари, за платени категории плюс реклама на обяви, обявите бяха за таблети, лаптопи и уеб дизайн услуги... нощо особено. В изблик на гбяв реших да направя уебсайт за обяви в който ВСИЧКО е безплатно. Не само обявите, категориите, но и може да се промотира всяка обява безплатно, като естествен има лимит на срока до 15 дни, след кеото пак може, но в това време могат да се въртят и другите промотирани обяви.

Продавалник .TOP - http://prodavalnik.top

Сами рабзирате. че това е готова платформа с купена тема и нищо повече. С времето ще г одоразвивам, но идеята ми не е да печеля пари от него, а да дам нещо на хората. реално. Сложена е гугъл реклама с цел, поне хостинга и домейна да се изплащат, а ако отгоре дойде бонус е добре дошъл. Все пак са положени усилия и средства, освен по самия сайт, така и по оптимизацията и рекламата му. Сайта е от скоро :) Надявам се да ви хареса! Рекламирайте си бизнеса колкото пожелаете. Възможна е и размяна на линкове за сайтове с добър PR ранг, като мога да пусна и безплатна банер реклама на който преценя, която ще се върти във самия продавалник.

Другият сайт, който създадох с безплатна тема и т.н. със идентични възможности и отново безплатно промотиране, но и с безплатен домейн е http://ollx.ml
[/b]
« Последна редакция: февруари 23, 2018, 04:26:02 pm от seooptimization55 »

DomHomes - Купи, продай, обсъждай домейни

Уебсайт за безплатни обяви
« -: февруари 23, 2018, 04:09:16 pm »