Последни публикации

Страници: [1] 2 ... 10
1
Имаме ли някакви документи за приходите и разходите, които стоят зад проекта?
2
Адмирации колега. Страхотен материал.  :) :) :)
3
Както пише на герба, София продължава да расте. И на площ и на височина. Освен комплексите, които захапват части от Витоша и новото строителство на жилищни сгради, през последните години бяха построени много нови бизнес сгради. Най-много такива са събрани в Бизнес парк - София, но доста инвеститори получиха разрешения  за строежи на най-различни места в столицата. С обявяването на разрешителните, граждански организации започнаха да внасят жалби в Административния съд, за отмяна на строителството. Като пример ще дам  решението на Столична община от  април 2017 година да разреши 220-метровия небостъргач "Парадайс тауър", в квартал Кръстова вада.
Вече почти завършен е "Милениум център" до НДК. Също в напреднала фаза е и бизнес сградата на площад "Македония".
 Столичният общински съвет  даде разрешително и за 77-метрова сграда ще се издигне и на бул. "България" в квартал „Борово“.
Оттам идва въпроса - защо се издават разрешителни за строежи на високи сгради, разпръснати в различни райони на столицата и без да се съгласува и урегулира градосутройствен план. В момента се обособява един чудесен за това район - на "Цариградско шосе" в района на магазин Метро. Напълно готова и обитаема е бизнес сградата Capital fort, която в момента е най-високата сграда в София.  Тя обаче е само част от няколкото такива сгради, които ще се построят в района. Там ще бъде и най-високата в София и България бизнес сграда Sky fort, за която прочетохме в сайта http://MySofia.bg
Sky fort ще бъде истински небостъргач с 49 етажа и още три подземни такива. Сградата ще бъде изцяло с бизнес офиси  с гледки към цяла София и към Витоша. На покрива ще бъде изградено заведение за събития и панорамна гледка.  Наша проверка видя, че строителството вече тече. Освен изкопа, вече са нелети основите и според инвеститорите-небъстъргача в който са вложени около 100 милиона евро, ще бъде напълно готов в края на 2019 година. Инвеститорът на Sky fort е „Капитал форт“, които са създателите на българската строително-предприемаческа компания „Форт нокс“.
Като цяло, района на "Цариградско шосе", където върви строежа е чудесно място за изграждане на високи сгради тип небостъргачи. Няма жилищни райони и малки улички наблизо. В момента има голи поляни, складове а наблизо и автокъщи. Защо ли там да не се превърне района на софийския Манхатън.  Стига освен небостъргачите да е оправи и комуникацията към хилядите граждани, които ще започнат работа в тях.
Благодарим на http://domhomes.com за отделеното им място за нас.
4
Покупко-продажба на сайтове / Готов дропшипинг бизнес с българска стока
« Последна публикация от berbat0v - януари 14, 2018, 09:20:55 am »
Продава се готов дропшипинг магазин с дрехи произведени в България! Доставчик с над 20 годишна история на пазара,многоезичен сайт /преведен на 8 езика/ ,повече информация на https://www.Mihailovi.net/izgodno-org
5
Фиксирана цена / Продавам домейн: targuvai.bg 200 000 лева
« Последна публикация от maxbet - януари 12, 2018, 09:51:37 pm »
Цена: 200 000 лева. Регистриран в Регистър.БГ ООД / SuperHosting.BG
6
Много добра и полезна информация. Браво!

Благодаря, Приятелю!
7
Много добра и полезна информация. Браво!
8
Услуги / Re: Копирайт услуги и преводи
« Последна публикация от Admin - януари 11, 2018, 11:55:15 am »
Промоцията ЗАВЪРШИ! Благодарим на клиентът, закупил всички останали статии!
Моля, давайте Вашите предложения за ПРОМО-категория на месец Февруари, 2018г.
Желаем на всички Ви, много успехи!
9
Сайт оптимизиран за съвместимост с мобилни телефони


Какво е оптимизация за мобилни на сайта ви и как влияе на рейтинга ви?

Оптимизиран за мобилни сайт е функционалния сайт днес. Като цяло оптимизацията за всички видове устройства е добро качество на всеки сайт и Гугъл гласно го е заявил. И така от миналата година някъде, официално глобалната търсачка вече отбелязва „mobile friendly” ли е сайта ни. Това определя и донякъде, как ще се класираме! Ето и малко повече информация по въпроса.

Като цяло въпросът дали към мобилни устройства Гугъл включва таблетите или не – не е ясно. Но от практиката си СЕО специалистите са склонни да смятат, че става дума основно за смартфони. Дори и инструмента за проверка на съвместимостта, предоставен от търсачката, е базиран на тях, така че вероятно роботите следят именно за това. Каквото и да си говорим, ръстът на търсене в Гугъл от мобилни е скочил до тавана. Според данни публикувани от Liveinternet вече над 46% от потребителите влизат в мрежата, през смартфона си.

За търсенето от мобилни устройства и оптимизацията много важни елементи са именно местоположението, доброто класиране на първи места в търсачката, дължината на заглавията, както и цялостното удобство за четене от малкия екран на мобилния и то по диагонал. Важно е бързото зареждане на самият сайт, както и той да е оптимизиран за гласово търсене от телефони. Ключовите елементи на една  съвместима мобилна версия на сайта ви са следните:

-   Адаптация на дизайна – тоест автоматична настройка към различни по размер екрани на устройствата.

-   Разпознаване от сървъра – това разпознаване е динамично и цели зареждането на различни кодове за CSS и HTML, на база различни устройства от който се подава заявката.

-   Мобилна версия на сайта – тя си има напълно отделен URL и оптимизацията в нея за мобилни, може да се изведе на крайно ниво. Не се ли настрой добре обработката на двете URL, обаче ще получите неприятен дублаж на съдържание!

Освен мобилна версия на сайта ви, можете да си направите и мобилно приложение. Кое от двете е по-изгодната опция не може да се каже, защото се определя от спецификата на самият ви сайт и редица други параметри. И все пак днес сайт, който не е оптимизиран за мобилни, е на 50% невидим, защото точно толкова потребители губи ежедневно!

10
Офтопик / Re: За Монопола, ЧЕЗ и Тиквите...
« Последна публикация от Admin - януари 09, 2018, 10:35:00 am »
Страници: [1] 2 ... 10