Автор Тема: Домейни с добавка към основната ключова дума  (Прочетена 156 пъти)

Неактивен Admin

  • Administrator
  • Trade Count: (+12)
  • Hero Member
  • ******
  • Публикации: 1744
  • Остави рейтинг: +37/-0
  • Пол: Мъж
  • За бизнес контакти: SKYPE - magnit426
    • DomBranding
Домейни с добавка към основната ключова дума


Домейни се регистрират ежедневно по целия свят и то с хиляди. Глобалната мрежа става все по-пренаситена със  сайтове, блогове, фирмени страници, форуми, магазини и каквото се сетите въобще. Работата е там, че всеки започнал да се занимава с онлайн сайтове, знае че колкото по-кратки и звучни са домейн имената на сайтовете, толкова са по-запомнящи се и различими.

Само, че кратките и описателни домейни, съставени от една дума, която дава представа на потребителя моментално, какво му предлагате са заети още в зората на интернет. В периода 90-та 2002-ра популярните кратки домейни от една дума или две са заети! Така, ако сте сайт за коли, абсурдно е да смятате, че ще регистрирате домейни с името cars.com/.bg/.net или друго разширение. Затова хитрината е да използвате домейни с добавка към основната ви ключова дума!

Домейни с добавка, как и защо да ги използваме?

Определено мнозина интернет предприемачи са се сблъсквали с трудния избор на домейн. За да намерите добра алтернатива на вече заетия кратък домейн от една дума и то ключова – описваща характера на сайта ви, използвайте „добавка“. Това е най-често използваният метод от потребителите на домейни, за да имат по-кратък, уникален същевременно и описателен домейн!

Домейн с добавка към ключовата ви дума, значи да прибавите буква, цифра или популярно съкращение (акроним) към описващото бизнеса ви понятие. Най-популярните добавки са съкращенията на латиница i, v, e. Те обозначават думите интернет, виртуален и електронен съответно. Така вашият сайт за коли, може да бъде регистриран с домейни ecars.com, Ecars.com, Vcars.com или каквото смесване изберете.

Разбира се добавки към домейна, като Net/Web/BG/Top/ALL/Super/Your/Free и още много други са супер популярни също. Колкото по-кратка е добавка, толкова по добре за името на домейна ви! Можете да слагате добавката пред или зад ключовата ви дума, ако сте избрали словосъчетание, може да го разделите с добавката и още хиляди варианти. Просто проявете креативност и иновативен ум.

Домейни с добавка към ключовата ви дума също за заети в по-голямата си част или по-кратките поне, така че не си мислете, че сте „открили топлата вода“! Трябва да пробвате доста варианти, за да стигнете до удачен и свободен вариант. Важно е смислово да не изгубите добрата постройка на домейна и така да объркате потребителите си! Затова много внимателно обмислете всички възможни варианти на съчетание, които ви идват наум и изберете най-запомнящото се и логично. Домейни с разширена ключова дума са идеалния вариант да уцелите десетката и да изберете по-кратко име, но побързайте всички хубави домейни бързо се заемат!!!

Домейни от вида домейни с добавка са перфектното решение да ползвате ключовата дума за сайта ви, без да трябва да я усложнявате излишно и удължавате. Просто внимателно подбирайте съчетанията!

DomHomes - Купи, продай, обсъждай домейни