Автор Тема: insurancehelpbg.info - автономност, кариерно развитие, успех  (Прочетена 293 пъти)

Неактивен beautyfear

 • Global Moderator
 • Trade Count: (+4)
 • Full Member
 • *****
 • Публикации: 441
 • Остави рейтинг: +49/-0
 • Don't look so stricken. The first shot will kill y
Здравейте, колеги,

Постът е подходящ за няколко теми, но реших да го създам тук.

Наименование на организацията: InsuranceHelp
Сайт на организацията: www.insurancehelpbg.info
Facebook страница: www.facebook.com/insurancehelpbg

Историята:

Млада, амбицирана, здравомислеща личност.
Да, това съм аз.
Преди няколко месеца ме съкратиха неправомерно от работата, където се подвизавах повече от три години. Всичко беше прекрасно - приятни колеги, приятна атмосфера, възнаграждение над средното за страната (над 1000 лв). Смяна на управители, назначаване на нови колеги, съкращаване на стари кадри. Ситуацията погрозня. И всичко хубаво отиде... започна падението и разправиите. Трябваха ми няколко месеца да се съвзема и да си стъпя на краката - сам.

InsuranceHelp

След месец и половина лутане и старания от моя страна да не губя време, а веднага да започна нова работа случайно се видях с една позната от гимназията. Не я бях виждал от години. Разбира се, старите преживявания бяха пред погледа ми, все едно до вчера бяхме заедно, без живота да ни разделя. И... очакваното стана - отидохме на кафе и започнахме да си споделяме нещата от живота.
Така се стигна до момента в който тя ми сподели за своята финансова независимост, сподели ми, че не работи за никого, работи когато си иска, работи за себе си и това й доставя удоволствие.
Замълчах и продължавах да я слушам.
Оказа се, че за година и половина тя тотално се беше отдала на застраховането - нещо много далечно от нея и нейното образование. В началото я беше привлякла възможността да работи когато поиска, да няма конфликтни колеги и шефове.
Приемайки на сериозно работата, която сама беше намерила е стигнала до доход не по-малък от 3 500 лв. месечно.
Струваше ми се малко странно, но все пак я познавах. Не съм го прочел в интернет, не съм си платил скромна сума за мотивиращи книги и не съм влизал в схеми от типа инвестирай, за да спечелиш.
Тя ми каза: Бях сама, борих се, не получих съдействие от никого и започнах да градя сама. За по-малко от месец се научава да продава продукти на застрахователните компании... двойно повече (около два месеца и половина) тя няма нито един продаден продукт. Не генерира никакви приходи, но не се отказва.
Казах си, заслужила си го е. Все пак... знаем цитатите за отдаденост, непреклонност, борбеност и успех...
Реших да пробвам и аз. Активно се занимавам с това от два месеца. Ако трябва да съпоставя нейното развитие и моето, аз съм малко по-напред от нея. След месец и малко генерирах първите си приходи.
Не съм забогатял, но съм свободен, независим и пътя към финансовата свобода е пред мен. Няма кой да ме уволни, да ми направи мръсно, да се подмазва и да ме злепоставя... Всичко е в моите ръце.

Извода:

Споделям това с вас. Всички във форума сте професионалисти и сте се отдали на дадена професия или сфера в която творите.
Тъй като единствената помощ, която ми беше необходима, за да започна беше информацията, която получих. Ако не бях срещнал моята позната, нямаше да се отдам на дейността и да генерирам приходи.
В момента имам възможността да споделя историята с вас. За всички вас, които си мислят, че няма начин или ще е по трудния, осеян с проблеми път.  Нямате нужда от нищо друго освен вашият блясък и вашата личност.

П.С. За хората, които проявяват интерес към гореизложеното оставам на разположение, за отговори на въпроси.

DomHomes - Купи, продай, обсъждай домейни


Неактивен beautyfear

 • Global Moderator
 • Trade Count: (+4)
 • Full Member
 • *****
 • Публикации: 441
 • Остави рейтинг: +49/-0
 • Don't look so stricken. The first shot will kill y
Завидно минимален интерес се проявява. Я ъп да достигне до правилните хора  8) 8) 8)

DomHomes - Купи, продай, обсъждай домейни